Next up

Race nr. 2

07 mei 2022 - De haar 9
Assen, 9405 TE Nederland

Eerste race van seizoen 2022

De afgelopen twee jaar heeft voor ons het racen vrijwel stil gestaan. Afeglopen 9 april keerde wij voor het eerst weer terug naar het TT-circuit Assen om de eerste race van seizoen 2022 af te trappen. Het was een wisselvallige dag, tijdens de eerste kwalificatie reden we op regenbanden en achteraan door een technisch mankement. De tweede kwalificatie wisten wij onszelf te herpakken en kwalificerden wij ons op de eerste startrij en op een knappe tweede positie.

Net voor de race sloeg het weer om en konden wij de race aanvangen op de Michelin slicks. De start ging niet helemaal super, nog voor de eerste bocht reden we negende. Door snel in het ritme te komen, wisten we in de eerste ronde de zesde positie terug te pakken. Na een mooie inhaalrace zijn we uiteindelijk gefinished op een derde postitie!

Dit is een goed begin van het seizoen, op naar race 2.

Reader Interactions

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sponsoren gezocht

Als Coevorden Racing zijn wij op zoek naar sponsoren. Kunnen wij elkaar versterken, of op een andere manier iets voor elkaar betekenen? Neem dan contact op middels het onderstaande contactformulier of stuur een email naar info@coevordenracing.nl

Contact

Heb je interesse om ons team te ondersteunen?Wij hebben diverse sponsorpakketten en kunnen vanzelfsprekens ook maatwerk leveren. Alle opties bespreken wij graag persoonlijk met jullie.Stuur een mailtje! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.