Next up

Race // 3

18 mei 2024 - De haar 9
Assen, 9405 TE Nederland

Start seizoen 2023

Nog maar even en het is alweer 8 april. Komend race seizoen rijden we mee in de Superbike klasse! Super spannend want dit is voor ons een klassen omhoog. Dit betekend voor ons: nog meer leren, nog snellere tijden, nog meer concentratie en zeker net zo veel gezelligheid als vorige jaren.

Reader Interactions

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sponsoren gezocht

Als Coevorden Racing zijn wij op zoek naar sponsoren. Kunnen wij elkaar versterken, of op een andere manier iets voor elkaar betekenen? Neem dan contact op middels het onderstaande contactformulier of stuur een email naar info@coevordenracing.nl

Contact

Heb je interesse om ons team te ondersteunen? Wij hebben diverse sponsorpakketten en kunnen vanzelfsprekend ook maatwerk leveren. Alle opties bespreken wij graag persoonlijk met jullie.Stuur een mailtje! Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.